Fortsätt till huvudinnehåll

Så mycket skärmyta får Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi bekräftade för en tid sedan att man arbetar på en uppföljare till supercoola Xiaomi MI Mix. En telefon som presenterades i slutet av 2016. Nu säger sig en källa veta hur mycket skärmyta uppföljaren till Mi Mix kommer få på sin framsida! 

Enligt källan kommer Xiaomi Mi Mix 2 få en skärmyta som motsvarar 93% av telefonens framsida - att jämföra med Xiaomi Mi Mix som har en skärmyta på 91,6%. På pappret låter det inte som någon jätteuppgradering, men jag misstänker att telefonen kommer kännas ännu häftigare än första generationens Mi Mix gör i handen!

Precis som första generationens Mix sägs Mix 2 få en fingeravtrycksläsare (kanske från svenska Fingerprint Cards med tanke på att första generations Mix fått det). Vidare sägs Mix 2 få samma 6,4 tumsskärm som första generationens Mix, det förvånar mig om man inte tar steget upp till Quad HD-upplösning med displayen i Mix 2! Xiaomi Mi Mix 2 kommer säkerligen utrustas med Qualcomms värstingchipp Snapdragon 835 tillsammans med 6 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. 

En av Mi Mix största akilleshälar är telefonens kameror. Förhoppningsvis får Mi Mix 2 en bättre kamerasensor än nuvarande Mix. Det är ännu oklart när Xiaomi kan tänkas visa upp telefonen, men förhoppningsvis visar man upp den inom kort!  

Bild: MKBHD