Fortsätt till huvudinnehåll

Fler ryktesbilder på Samsung Galaxy S8!

Tidigare idag rapporterade jag om en bild som kan vara en officiell sådan på Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S8. Nu har ytterligare två bilder påträffats på vad som kan vara Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S8.


Bilder: Androidauthority
Precis som vi såg på morgonens bild så ser vi att Samsung Galaxy S8 kommer få mycket skärmyta på framsidan såväl som en iris-läsare och svagt rundade skärmhörn. Desto mer intressant är telefonens undersida som också fått hänga med på fotorundan. Samsung Galaxy S8 kommer troligtvis få en USB Type C-kontakt tillsammans med ett hörlursuttag, en mediehögtalare och en mikrofon.

Tidigare läckor har i princip bekräftat att Samsung Galaxy S8 kommer utrustad med en 5,8 tumsskärm med Quad HD+ - upplösning tillsammans med en SUPER AMOLED-panel, processorn Snapdragon 835 med 6 GB RAM, IP68-certficering, en iris-läsare och ett par hörlurar från AKG (som följer med i förpackningen).


Samsung Galaxy S8 sägs också få en fingeravtrycksläsare, dock väldigt konstigt placerad om man ska tro de bilder som tidigare dykt upp på telefonen. Samsung Galaxy S8 och S8+ offentliggörs den 29e mars!