Fortsätt till huvudinnehåll

LG släpper två videos för flaggskeppet G6 - en officiell och en designvideo!

LG presenterade under förmiddagen företagets nya flaggskepp G6. Nu har man släppt två officiella videos för telefonen, en som går in på telefonens design, medans den andra videon berättar mer om helhetsupplevelsen!

I designvideon pratar dem mycket kring telefonens format. Som jag nämnde i min presentation av telefonen kommer framsidan bestå av 80% skärmyta, något LG också pratar väldigt mycket om i videon. Man pratar också om att man kämpat för att få telefonen lika kompakt som LG G5 – trots 0,4” större display. Jag tycker många av dagens smartphones är alldeles för stora, så det ska bli intressant att se hur stor LG G6 faktiskt är, men framförallt hur bra den ligger i handen!



I den andra videon pratar LG om alla delar i telefonen - alltifrån ljudchippet till kameran. Det man pratar mest om under videon är kameran. Här visar man att UX 6.0 har som en split screen funktion så du kan få upp bilden du precis tagit på den övre delen av skärmen, medans du kan ha själva kamerappen igång på den undre delen av skärmen. LG pratar också en hel del om det nya displayläget som man utvecklat i samarbete med Dolby.