Fortsätt till huvudinnehåll

UMi introducerar UMIDIGI Z Pro med dubbla kameror!

Kinesiska UMi har under eftermiddagen introducerat Z Pro – en telefon som erbjuder specifikationer i toppklass till ett riktigt bra pris, som många andra kinesiska märken också gör med andra ord!


Bilder: UMi

Umi Z Pro har fått en konstruktion i metall och glas. Skärmen är 5,5 tum stor med Full HD-upplösning som kommer från Sharp. Tillskillnad från exempelvis Xiaomi Mi Mix har Z Pro inte fått en skärm som i princip täcker hela framsidan. Om vi dyker ned under huven hittar vi här en tiokärnig processor tillsammans med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne.

Telefonen har fått en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan. Det speciella med Z Pro är telefonens dubbla kameror (på baksidan). Båda har fått en upplösning på 13 megapixlar. Den primära kameran har en vanlig färgsensor medans den sekundära kameran har en monokromsensor – för att du ska kunna fånga de bästa stunderna i svartvitt. Kamerorna har också stöd för två gånger analog zoom, en funktion som bland annat iPhone 7 Plus erbjuder! Den främre kameran har istället fått en upplösning på 13 megapixlar.

I övrigt har mobilen fått ett 3780 mAh stort batteri som stödjer snabbladdning genom USB Type C-kontakten och Android 6.0 Marshmallow från start. UMi säger däremot att man arbetar på en uppdatering till Android 7.0 Nougat. 


Telefonen kommer kosta 299 dollar (2700 kronor) när den släpps i hemlandet Kina den 20e mars!