Fortsätt till huvudinnehåll

LG släpper UX-video för G6!

För att LG inte ska floppa som man gjorde med förra årets G5 gäller det att leverera en riktigt bra produkt, men också marknadsföra produkten så att den når ut till folket. LG har i sin senaste produktvideo släppt en förhandstitt på UX 6.0 på LG G6!

LG G6:s udda skärmformat kommer säkerligen bli en av telefonens största ”selling points”. LG G6 har inte ett udda skärmformat bara för att ha det, utan telefonens gränssnitt drar nytta av detta. 18:9 kan med andra ord beskrivas som 2:1, något som betyder att skärmen är dubbelt så hög som bred. I LG G6:s fall har LG delat upp många appar som hör ihop på ett mycket smart sätt.


Kamera och galleri-appen är ju två appar som hänger ihop med varandra, för du måste väl ha någonstans där du kan kolla på de fotografier du tagit? LG har tänkt utanför boxen då man utnyttjat G6:s format till max. Man kan nämligen välja (eller ja, det är förinstallerat) att man ser de kort man tar med kameran i en liten remsa högst upp på telefonens display. På så sätt behöver du inte leta efter galleri-appen. LG har verkligen anpassat gränssnittet efter G6:ans skärmformat. Däremot blir det spännande att se hur LG löser uppgiften med G5 och tidigare telefonmodeller, om de nu kommer kunna uppgraderas till UX 6.0 förstås!   

 Källa