Fortsätt till huvudinnehåll

Nya video på Samsung Galaxy S8 visar telefonens design

Samsung kommer den 29e mars, alltså om drygt tre veckor, offentliggöra företagets nya flaggskepp Galaxy S8 och S8+. Jag har redan rapporterat om två videos som troligtvis läckt ut på Galaxy S8. Under eftermiddagen har ännu en video påträffats! 

Bild: GSMArena
Den fem sekunder långa videon visar telefonens fram-och baksida. På framsidan ser vi att Galaxy S8 kommer få mycket skärmyta. Det ser ut som att mobilen kommer få mer skärmyta än LG G6, men få mindre skärmyta än exempelvis Xiaomi Mi Mix. Samsung ser ut att fortsätta på spåret med en konstruktion i glas och metall. Ramen som löper runt telefonen ser ut att vara i metall, medans bak-och framsidan ser ut att bli gjorda i glas. 

Baksidan påminner mycket om den vi tidigare sett i Galaxy S7-serien, men också till viss del i S6-serien. Vi ser att baksidan, liksom framsida, kommer vara gjord i glas. Telefonen har fått en kamera på baksidan med tillhörande LED-blixt och pulsmätare. Det ser också ut som att Samsung valt att placera fingeravtrycksläsaren bredvid den bakre kameran, en mycket udda placering om ni frågar mig! 


Källa