Fortsätt till huvudinnehåll

Konceptbild på Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi har redan bekräftat att man kommer släppa en uppföljare till flaggskeppet Mi Mix som bland annat erbjuder en konstruktion i keramik och guld! Utsidan går knappast att göra mer exklusiv, däremot är insidan något som kan utvecklas, och speciellt kameran! 

Enligt källan kommer Xiaomi Mi Mix 2 erbjuda en 6,2 tumsskärm med Quad HD+ - upplösning. Precis som många andra tillverkare sägs Xiaomi också gå över till 18:9 (2:1) formatet, något som innebär att telefonen blir dubbelt så hög som bred, en formfaktor vi redan sett i LG:s nylanserade flaggskepp G6. Xiaomi Mi Mix har rundade skärmhörn, men det ser ut som att Mix 2 kommer få ännu mer runda skärmhörn.

Det kan tyckas låta förvånande om Mix 2 får en mindre display än sin föregångare, men troligtvis har Xiaomi fått feedback om att vissa upplever Mi Mix som en för stor telefon med sina 6,4 tum. 
Om vi dyker ned under huven sägs det att Mix 2 kommer få processorn Snapdragon 835 med 6 GB RAM och IP68-certifiering. Det sägs också att mobilen kommer få en inbäddad fingeravtrycksläsare i displayen!  

Bild: Venyageskin1