Fortsätt till huvudinnehåll

Specifikationerna till Samsung Galaxy Tab S3 hamnar på nätet i förtid!

 Samsung kommer under morgondagen presentera en uppföljare till nästan två år gamla Galaxy Tab S2. Nu har man råkat lista en del huvudspecifikationer, men också en bild på den kommande surfplattan.

Med Samsung Galaxy Tab S3 kommer man kunna köpa till ett tangentbord. Detta innebär att Galaxy Tab S3 kommer bli ett alternativ till hybridplattor såsom Microsoft Surface 4 och iPad Pro.

Specifikationerna listar att Samsung Galaxy Tab S3 kommer få en ”uppgraderad Quad-Core processor”, något som pekar på att plattan får Snapdragon 820 med 4 GB RAM. Samsung avslöjar också att Galaxy Tab S3 kommer få fyra stycken högtalare, så att plattan ska kunna ge dig det optimala ljudet, oavsett hur du har plattan placerad. Samsung kommer också skicka med pekpennan S-Pen i förpackningen.

Vi ser att Galaxy Tab S3 kommer bli 40 gram tyngre än sin föregångare Tab S2, men det för att plattan kommer få en unibodykonstruktion i metall. Skärmen ska däremot vara densamma som i Tab S2, vilket betyder att den kommer vara på 9,7 tum med en upplösning på 2048 x 1536 pixlar.

Plattan kommer visas upp imorgon bitti!

Bild: Gear


Källa