Fortsätt till huvudinnehåll

LG G6 läcker ut i samtliga färger

LG kommer under morgondagen offentliggöra flaggskeppet G6, något man avslöjat i diverse teaserbilder. Nu har officiella bilder på telefonen läckt ut – än en gång! Denna gång får vi se samtliga varianter av telefonen!

Evan Blass avslöjar att telefonen kommer komma i färgerna svart, vitt och silver. Den svarta varianten av telefonen, som för övrigt kallas för Astro Black, liknar den pianolack Apples Jet Black-färg har fått. Om du redan nu vet med dig att du kommer köpa LG G6 och samtidigt vill kunna spegla dig i telefonen så är det denna färg du ska köpa!

Den silverfärgade varianten av telefonen har LG valt att kalla för Ice Platinum, en färg som påminner mycket om den silverfärg Samsung Galaxy S7 Edge har fått. Både fram- och baksidan av telefonen kommer bestå av samma silverfärgade nyans.

LG G6 kommer också komma i en vit färg. Det är ytterst sällan vi ser telefoner som är gjorda i aluminium i vitt. LG kanske startar upp en ny trend med aluminiumtelefoner som får en färgbehandling i vitt, jag misstänker i alla fall det!    


Bild: Evan Blass