Fortsätt till huvudinnehåll

Jag unboxar diverse gadgets från Xiaomi

Under kvällen har jag fått tagit emot ett gäng nya produkter från kinesiska Xiaomi. Denna gång rör det inte sig om någon smartphone, utan ett gäng smarta gadgets som inkluderar actionkameran Yi Cam (med tillhörande selfiepinne), den smarta blåtandslampan Yeelight Blue samt Androidboxen Mi Box!



Om vi börjar med att ta en titt på lådan till Android TV-dosan Mi Box så möts jag av en väldigt tråkig första syn. Lådan är helt grå förutom en Mi-logga på framsidan och en del av boxens specifikationer på baksidan, som bland annat nämner att lådan har 8 GB inbyggt minne, stöd för YouTube och 4K-stöd! Det är inte många enheter man kopplar till TV:n som idag har 4K – funktionalitet, så det ska bli riktigt intressant att se om man kan ha någon nytta av funktionen vid vardaglig användning.

Förpackningen till Mi Box Android-TV
Baksidan på förpackningen 
Mi Box



Den andra produkten jag fått hem för test är Xiaomis GoPro-utmanare Yi Action Camera. Om vi tar en titt på enhetens låda så är den betydligt roligare att kolla på än lådan titt Mi TV:n. På framsidan finner jag en bild på själva kameran med produktnamnet högst upp. På den högra långsidan listar Xiaomi en del huvudspecifikationer för kameran, såsom att den kan spela in video i 4K, har upp till två timmars batteritid och har en Retina LCD-panel. På baksidan av lådan ser vi hur kamerans framsida ser ut. Xiaomi har verkligen gjort ett bra jobb med att få till mycket skärm på liten yta!

Framsidan av lådan till Yi Action Camera
Baksidan av lådan
Högra långsidan av lådan 
Yi Action Camera

Den sista produkten jag packade upp var Yeelight Blue. Detta är en smart lampa som man kopplar ihop med sin smartphone eller surfplatta via en app (som finns till iOS och Android). Lådan är den också lika tråkig som den som ingår till Mi Box Android TV.

Framsidan av förpackningen till Yeelight Blue
Baksidan av lådan 
Yeelight Blue

Detta ingår i boxen när du köper en Yeelight Blue:
  • ·       Lampan
  • ·       En manual
Om vi istället kollar på vad som ingår när du köper en Mi Box Android TV ingår följande:
  • ·       Mi Box Android TV
  • ·       En HDMI-kabel
  • ·       En strömadapter
  •      En fjärrkontroll
  •      En manual

Till actionkameran ingår följande:
·       Yi Action Camera
·       En manual
·       En USB sladd för laddning och överföring av innehåll
·       En selfiepinne

Om ni vill läsa mer om dessa produkter rekommenderar jag att ni gör det här.


Test kommer inom kort!