Fortsätt till huvudinnehåll

Är det här konceptbilder och specifikationer för OnePlus 4?

OnePlus 4 är en telefon som förväntas göra debut någon gång i maj. Redan nu har eventuella bilder och specifikationer läckt ut på telefonen. Precis som tidigare år ser det ut som att OnePlus än en gång kommer skapa en smartphone med grym prestanda till ett riktigt bra pris!




Om vi börjar med att ta en titt på telefonens design så ser vi att det är stor skillnad mot OnePlus 3/3T. OnePlus 4 ser ut att bli betydligt plattare till formen, och förhoppningsvis har telefonen blivit något tunnare än OnePlus 3/3T, även om jag personligen hoppas att telefonen blivit något tjockare så att OnePlus kan trycka i ett större batteri.

Enligt källan kommer OnePlus 4 behålla den 5,5” stora skärmen som dess föregångare haft, men OnePlus ska höja upplösningen från Full HD till Quad HD. Om vi dyker ned under huven så hittar vi här Qualcomms senaste chipset Snapdragon 835 tillsammans med 6 GB RAM med ett 4000 mAh stort batteri som ska stödja någon typ av snabbladdning, gissningsvis Dash Charge.




OnePlus sägs hoppa på flera andra tillverkare genom att utrusta OnePlus 4 med dubbla kameror. Den primära kameran ska ha fått en upplösning på 16 megapixlar medans den sekundära istället fått en upplösning på 12 megapixlar. Jag misstänker att kamerorna arbetar på så sett att den ena ger en djupeffekt åt den andra. Den främre kameran ska behålla upplösningen på 8 megapixlar från OnePlus 3.    
Bilder: GizmoChina