Fortsätt till huvudinnehåll

Här är de första officiella bilderna på Huawei P10 Plus

Jag har både publicerat påstådda bilder och specifikationer på Huaweis kommande flaggskepp P10 Plus sedan tidigare. Nu har ett gäng officiella bilder läckt ut på mobilen. Det rör sig inte om Huawei P10, utan P10 Plus!



Här kan vi se att Huawei P10 Plus kommer få en display som sluttar ned längs enhetens långsidor, vilket innebär att P10 Plus får samma designspråk som Mate 9 Pro sett till framsidan. I underkant på framsidan kommer Huawei välja att sätta sin logga, istället för en kombinerad fingerläsare och hemknapp. Detta innebär att telefonen kommer få mjukvaraknappar.


Om vi istället kollar in telefonens baksida så kan vi se att Huawei P10 kommer få dubbla kameror med dubbla LED-blixtar samt en laser autofokus. Vi kan också se att P10 Plus kommer få sin fingeravtrycksläsare placerad precis under de dubbla kamerorna. Precis som Samsung gjort ser det också ut som att P10 Plus kommer få en baksida som är svagt böjd ut i kanterna, något som ska göra att mobilen förhoppningsvis ligger riktigt bra i handen!     


Bilder: GizmoChina