Fortsätt till huvudinnehåll

Här är samtliga specifikationer för Huawei P10 Premium Edition

En ny enhet från Huawei har listats på en webbplats. Det rör verken om P10 eller P10 Plus, utan en Premium Edition av P10, vilket borde innebära versionen av P10 med den mest påkostade hårdvaran.

Enligt sidan kommer Huawei P10 Plus Premium Edition få en 5,7 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar), något som resulterar i en pixeltäthet på 515 pixlar per tum! Om vi fortsätter att kolla in listan på specifikationer så påstås det att mobilen kommer använda Huaweis egna processor Kirin 960 tillsammans med 6 GB RAM. Det kan också hända att mobilen kommer i en variant med 8 GB RAM. Det inbyggda minnet ska vara på 128 GB. Precis som i Mate 9 Pro:s fall ska P10 Premium bli utan minneskortsplats.

Mobilen ska ha fått dubbla kameror på baksidan. Båda kameror ska ha fått en upplösning på 12 megapixlar. Båda kameror ska samarbeta så att man ska kunna få riktigt coola svartvita bilder, precis som i Huawei P9:s fall. Den främre kameran ska istället fått en upplösning på 8 megapixlar och alla tre kameror ska ha fått ett bländartal på f/2.2.

Precis som tidigare källor sagt kommer P10 få ett 3100 mAh stort batteri och komma med Android 7.1.1 Nougat förinstallerat. Telefonen ska enligt källan släppas på marknaden i början på mars! 

Bild Huawei
Samtliga specifikationer är preliminära!