Fortsätt till huvudinnehåll

Flertalet specifikationer listas för LG G6 - blir vattentålig och får en 5,7 tumsskärm

Alldeles nyss dök en bild upp på nätet som bekräftar ett flertal specifikationer som tidigare källor sagt att LG G6 skulle få. Här listas det att mobilen kommer bli vatten & dammtålig, men det är också en detalj som gör i alla fall inte jag vill köpa en LG G6!


Bild: LG

Jag kan börja att säga såhär: LG G6 ser ut att bli ett monster på väldigt många punkter. Telefonen kommer få en 5,7 tumsskärm av typen Full Vision, vilket innebär att skärmen kommer ta upp väldigt mycket plats på telefonens framsida. Vilken upplösning telefonen kommer få nämns inte, men ja misstänker att det rör sig om en upplösning på 1440 x 2880 pixlar.

Det nämns också att G6 kommer få en Quad HD-DAC för bättre ljud med ett par trådbundna hörlurar. I och med detta så bekräftas det att G6 kommer få ett hörlursuttag.

Telefonen kommer bli vatten & dammresistent, något jag också nämnt tidigare. Precis som flera källor sagt så kommer G6 få en fingeravtrycksläsare monterad på baksidan.


Om vi går över till den tråkiga biten så bekräftas det också att mobilen kommer använda sig av Snapdragon 821-chippet, och alltså inte nya Snapdragon 835. I samma veva bekräftar Qualcomm att de första mobilerna (efter Galaxy S8) som kommer få ta del av det nya chippet kommer lanseras i maj. Detta betyder att ingen mobil på MWC kommer använda sig av Snapdragon 835. 


Bild: GSMArena