Fortsätt till huvudinnehåll

Bilder på Xperia XA (2017) läcker än en gång ut på nätet

Jag rapporterade för inte alls länge sedan om att en uppföljare till Xperia XA (2016) hade läckt ut på nätet i förtid. Nu har mobilen påträffats på nätet igen! Vi kan se att uppföljaren till XA också kommer påminna mycket om sin föregångare.

De nya bilderna visar att Xperia XA (2017) kommer få ett liknande designspråk som sin föregångare, men också efter Sonys hela X—flotta. Precis som Xperia XA (2016) kommer uppföljaren till mobilen få lika slimmade ramar runt långsidan av framsidan. Det skulle varit ännu häftigare om Sony även kunde ha minskat ramen ovan och nedanför skärmen, så ser fallet tyvärr inte ut att bli.

Om vi tar en titt på mobilens specifikationer så sägs det att XA (2017) kommer komma utrustad med en USB Type C—kontakt med stöd för snabbladdning. Om vi istället kollar på framsidan av telefonen så sägs den få samma 5 tumsskärm med samma HD-upplösning som Xperia XA (2016) har. Om vi dyker ned under huven så sägs XA (2017) få processorn MediaTek Helio X20 med 4 GB RAM. Telefonen ska också komma med Android 7.0 Nougat förinstallerat.
Förhoppningsvis får vi se Xperia XA (2017) göra debut under MWC!

Bild: GSMArena