Fortsätt till huvudinnehåll

Tillbakablick av den gångna veckan (vecka 10)

Ännu en vecka har passerat med spännande rykten och nyheter. Jag har i vanlig ordning rapporterat om Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S8, men en hel del annat har också dykt upp i veckan!

Det börjar klarna upp hur Samsungs två kommande flaggskepp Galaxy S8 och S8+ kommer att bli. Vi har sedan tidigare fått se specifikationsblad läckta för telefonerna. Under den gångna veckan har jag dessutom publicerat en hel drös bilder på enheterna. Hypen kring telefonerna har börjat lägga sig och jag misstänker att ingen (som läser min sida) kommer få en WOW-effekt när Samsung offentliggör telefonerna.

Huawei har bjudit in till event där man förväntas presentera flaggskeppet i Honor-serien, Honor V9, för Europa, under namnet Honor 8 Pro istället.

Moto har även börjat utrullningen av Android 7.0 Nougat till mellanklassaren Moto G4 Plus i Sverige. Man började utrullningen igår och man rullar ut uppdateringen i etapper. ASUS har också dem börjat skicka ut Android 7.0 Nougat till svenska exemplar av ZenFone 3.