Fortsätt till huvudinnehåll

Tillbakablick av den gångna veckan: detta har hänt i mobilvälden (vecka 53)

Vecka 53 är en vecka som varit fylld med många roliga nyheter. Det är såklart för att en av världens största teknikmässa slog upp portarna i veckan. Här kommer en summering på vad som hänt under den gångna veckan! 

En av de största nyheterna för mig som är tech-intresserad är ASUS nya Google Tango-satsning ZenFone AR, en mobil som förutom att erbjuda Google Tango, också är världens första mobiltelefon med 8 GB RAM.

Många källor säger att Samsung Galaxy S8 kommer sticka ut från mängden smartphones under 2017. Den bild som läckte ut på enheten under gårdagen gör hypen ännu större. Galaxy S8 ser ju riktigt modern ut!

Utöver detta är det också en stor nyhet att LG:s kommande flaggskepp G6 inte kommer bli en modulär smartphone. LG väljer som bekant att satsa på det estetiska och mjukvaran före gimmicks som var huvudfokuset med G5.

En stor nyhet för iOS-ägare är nu också att man kan koppla ihop Samsungs smarta klockor med en iOS-enhet som kör iOS 9 och uppåt.

Jag på Mobilanyheter blev också erbjuden att testa på att skriva för den stora Android-sidan Swedroid, men tackade nej då Mobilanyheter växer så det knackar.

Här kommer en snabbsummering på de inläggs länkar jag skrivit om ovan: