Fortsätt till huvudinnehåll

Nya Samsung Galaxy J5 och J7 fastnar i videos

Tillkännagivandet för Samsungs kommande mellanklass-mobiler Galaxy J5 och J7 (2017) kan inte vara långt borta. Nu har två videoklipp, ett för vardera mobiltelefon, påträffats på nätet. 



Bild: PhoneArena
Om vi börjar med Galaxy J5 (2017) så ser vi att mobilen kommer få en unibodykonstruktion i aluminium. På telefonens undersida finner vi ett hörlursuttag (!), en USB Type C-kontakt och en mikrofon. Telefonens topp är helt blank. På telefonens vänstra långsida finner vi volymknapparna, platsen för de dubbla SIM-korten och en separat släde för minneskort. På den vänstra långsidan finner vi mediehögtalaren och av/på - knappen.

Enligt tidigare rykten kommer telefonen drivas av en Extnos 7870 - processor tillsammans med 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Telefonen kommer få en 5,2 tumsskärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar). Den bakre kameran ska ha fått en upplösning på 13 megapixlar. I övrigt sägs J5 få en fingeravtrycksläsare inbäddad i hemknappen och ett 3000 mAh batteri.





Om vi istället tar en titt på nya Galaxy J7 ser vi satt den här mobilen också kommer få en unibodykonstruktion i aluminium. Det vi också kan se är att den kommer få ett hörlursuttag med tillhörande USB Type C-kontakt och mikrofon på undersidan. Om vi kollar till specifikationerna ser det ut som att Galaxy J7 kommer få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Under huven hittar vi processorn Exynos 7870 tillsammans med 3 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått sig en upplösning på 13 megapixlar. I övrigt finner vi en fingeravtrycksläsare inbäddad i hemknappen och ett 3600 mAh stort batteri.



Källa