Fortsätt till huvudinnehåll

LeEco lanserar Cool 1 Dual med dubbla 13 MP kameror

LeEco har under gårdagen lanserat sitt nya flaggskepp Cool 1 Dual som blivit utrustad med dubbla kameror på baksidan. Telefonen bygger på en 5,5 tum stor skärm med Full HD- upplösning med en IPS panel. Vidare har telefonen fått en Snapdragon 652 processor med antingen 3 eller 4 GB RAM, beroende på om man väljer modellen med 32 GB inbyggt minne, eller modellen med 64 GB inbyggt minne.

Telefonen är konstruerad i ett stycke metall, även kallat för unibody. På baksidan sitter också, utöver de dubbla kamerorna, en fingeravtrycksläsare.
Telefonen erbjuder ett väl tilltaget batteri på 4060 mAh också.

Det största med Cool 1 Dual är dock dess bakre kameror. En kamera tar vanliga färgbilder, medan den andra kameran tar bilder i svartvitt, typ som i Huawei P9 och P9 Plus. LeEco säger att bilderna kommer bli väldigt klara när man tar en bild med telefonen, men med vilken telefon man jämför med är oklart. På framsidan sitter istället en 8 MP kamera.

Priset kommer landa på motsvarande 1400 svenska kronor för 3/32 GB varianten och 2160 svenska kronor för modellen med 4/64 GB minne när telefonerna lanseras den 26e augusti i Kina.

Bilden är lånad av GSMArena.com
 Källa