Fortsätt till huvudinnehåll

Två nya BlackBerry - telefoner fångade på bild (rykte)

BlackBerry lanserade förra året en skjutmobil kallad Priv som hade ett fysiskt tangetbord och var BlackBerrys första mobil som drevs av Android.
Nu ser det ut som att man tänker fortsätta med Androidmobiler. Detta baserat på att det läckt ut bilder på vad som påstås vara BlackBerrys två nästkommande telefoner, japp, enligt det senaste ryktet så kommer BlackBerry att lansera två telefoner vid nästa stora event.

På den första bilden ser vi en telefon som sägs kallas för  BlackBerry Hamburg. Inga specifikationer nämns för enheten, däremot så visas en tydlig bild av telefonens översida upp. På bilden ser man att telefonen antagligen kommer att vara gjord i metall, detta då knapparna på enheten ser ut att bestå av metall. Volymknapparna ser ut att sitta på högra långsidan, medan powerknappen ser ut att sitta på vänster långsida. Telefonen ser också ut att ha högtalare placerade på framsidan av enheten.

Bilden är lånad av GSMArena.com


Om vi går över till den andra enheten som visas, så ser den också ut att bestå i metall, enheten sägs kallas för Rome. Precis som med tidigare BlackBerry enheter så syns det att enheten har ett fysiskt tangentbord, något som flera tillverkare saknar. Enheten ser vidare ut att fått högtalare på framsidan, men bara en sådan.
Bilden är lånad av GSMArena.com


  Källa